Partnere

Global distribusjon

Fra å starte i Norge, der digitalisering ofte har kommet lengst, står Bember sterkt til å levere digitalisering i andre markeder. Våre løsninger kan leveres i de fleste land på kloden gjennom vårt nettverk av globale partnere.

Tekniske partnere

Bember integrerer med de eksisterende tekniske leverandører i bygget. Alle tekniske systemer i et bygg fyller sin spesifikke rolle. Om det er styring av tilgang eller inneklima, sensorikk eller skiltgjenkjenningskamera, så har det stor verdi for eiendomsbesittere at deres eksisterende systemer er online og kan brukes til innsikt, styring eller forbedrede brukerreiser i bygget.

Drifts­partnere

Bember jobber med en rekke kjente partnere innen drift. Noen har behov for ekspertise innen ulike byggtekniske spesialfelt eller hjelp til å drive effektiv leietaker- eller brukersupport. Andre ønsker en parkeringsoperatør til å drifte parkeringsanlegget. En slik leverandør blir mer effektiv når den jobber tett integrert med eiendomsbesitter, -forvalter eller leietaker og på samme teknologiske plattform.

Tjeneste­partnere

Det utvikles mye spennende teknologi og kundene opplever ofte mye verdi av enkeltløsninger, men finner det utfordrende å ta teknologien i bruk i større skala i sine porteføljer. Ved å bli PropTech-partner med Bember, vil dine løsninger kunne nå dine kunder på de flatene de allerede benytter – den appen de arbeider i til daglig eller det browservinduet der de allerede administrerer sine bygg og områder.

Kontakt oss

Legg inn kontaktinformasjonen
din, så hører du fra oss.