Kom i kontakt

Bedre brukerreiser på eiendommen

Vi kobler mennesker og teknologi til bedre kundereiser og nye inntektsstrømmer.

Kom i kontakt

Digitalisering av eiendom vil gi bedre kundereiser for alle som bruker og besøker bygget. Følg innkommende data i realtid, identifiser utfordringer og muligheter og oppdag kostnadsbesparende områder.

Group

Alt håndteres i samme portal

Brukerstyrt portal med oversikt og analyser over drift, økonomi og saksbehandling for eiendomsbesitter, forvalter, leietaker og leverandør. Administrer tillatelser, ankomster og tjenestetilganger. 

user (1)

Brukervennlig app

Forenkle arbeidshverdagen til brukerne av eiendommen med en app. Book møter, betal for lunsj, finn parkering og send driftsmeldinger. Alt basert på din egen grafiske profil.

chart

Data og statistikk

Data og statistikk på brukere og besøkende i realtid. Ta datadrevne beslutninger basert på innsikt om hvordan bygget brukes. 

 

Hva er en brukerreise (1)

 

Hva er en brukerreise? 
 
Har du tenkt over hvor mange brukerreiser som starter ved dine eiendommer hver dag? Brukerreiser har mennesket i sentrum, enten vi har rollen som leietaker, ansatt, besøkende eller tjenesteleverandør. 

En brukerreise inneholder alt fra å parkere sykkelen eller bilen, booke et møterom, betale for lunsjen, registrere gjester, bestille service på printeren eller  administrere driftsmeldingene for de ulike tjenesteleverandørene på eiendommen. 
 

Hvorfor er det lønnsomt å forstå brukerreiser

 

Hvorfor det er lønnsomt å forstå brukerreiser
 
Digitalisering av slike brukerreiser har mange fordeler:
 
Bedre oversikt over de ulike brukerne av eiendommen
Forenklet kommunikasjon blant brukere
Enkelt å koble til og fra ulike leverandører og leietakere
Enkelt å styre tilganger og rettigheter
Effektivisering av drift, saksbehandling og leverandørdialog
Økt tilfredshet blant brukere av eiendommens tjenester
 
Ved å digitalisere eiendommen får du et verdifullt verktøy til å dokumentere og analysere brukerreisene. Innsikten vil være et effektivt hjelpemiddel i å kartlegge avvik, oppdage kostnadsbesparende områder, forbedre tjenester og prosesser og hjelpe deg i evalueringen av de ulike tjenesteleverandørene. 
 
Hold deg oppdatert
 
Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli oppdatert på siste nytt.
 

Vil du bli kontaktet?
 
Legg inn kontaktinformasjonen
din så hører du fra oss.