Jobb i Bember

Bember er et nytenkende teknologiselskap som utvikler digitale tjenester for mer lønnsom og bærekraftig eiendomsdrift. Bembers løsninger er utviklet for å hjelpe eiendomsbesittere til å oppdage skjulte inntektsmuligheter som de har i sin portefølje, samt at de muliggjør nye måter å kommunisere med sine kunder på. Bli en del av Norges raskest voksende teknologiselskap. Vi håper og ønsker at du vil være med å bygge en spennende kultur, samt at du ønsker å bidra positivt til en mer lønnsom og bærekraftig eiendomsdrift i fremtiden!

I Bember drives vi av å identifisere og skape verdi for våre kunder. Når vi lykkes med det, skaper vi også verdi for Bember. Vi ser etter deg som er nysgjerrig av karakter, som ønsker å være en del av et av Norges raskest voksende teknologiselskap! Du er typen som våger å tenke nytt og setter det å levere resultater høyt! Vi tilbyr en positiv atmosfære med spennende utviklingsmuligheter. For oss er det viktig at din dedikasjon og drivkraft verdsettes, og at vi støtter oppunder riktig utvikling for deg!

Personlige egenskaper vil alltid bli vektlagt hos oss, og dersom du synes vårt firma og en av disse stillingene ser spennende ut, oppfordrer vi deg til å søke.

Hverdagen i Bember kjennetegnes av høyt tempo og vi har mange baller i lufta og spennende prosjekter på gang. Hos oss finner du sosiale og dedikerte kollegaer som vil jobbe side om side med deg som en del av vårt profesjonelle miljø.

Vi holder til i lyse og moderne lokaler sentralt i Oslo.

Ledige stillinger

Bember er alltid ute etter nye og dyktige medarbeidere. Om du ikke finner en stilling som passer deg vil vi likevel høre fra deg.

Søknader vurderes fortløpende og kan sendes til work@bember.com.

Personvernerklæring – rekruttering

Bember er et norskeid selskap som er et av Norges raskest voksende teknologiselskaper. Vi utvikler digitale, datadrevne tjenester til aktører innen eiendom, parkering, kjøpesenterdrift, varehandel og hotell. Vår betalingsapp Parklink er blant våre mest synlige tjenester i markedet, og en av de mest utbredte parkeringsløsningene i kjøpesentre og kommuner i hele Norge.