Jobb i Bember

KORT OM OSS

Bember er et teknologiselskap som utvikler digitale tjenester for lønnsom og bærekraftig eiendomsdrift. Våre løsninger hjelper eiendomsbesittere å oppdage skjulte inntektsmuligheter i sin portefølje, og muliggjør nye måter å kommunisere med kundene på. Vi jobber med noen av landets største eiendomsaktører, og har utviklet løsninger det er blitt etterspørsel etter i markedet. Derfor ruster vi oss nå for videre vekst.

I Bember drives vi av å identifisere og skape verdi for våre kunder. Når vi lykkes med det, skaper vi også verdi for Bember. Derfor er vi opptatt av at man i vår kultur skal våger å tenke nytt, forstå kundereisen og brenne for å levere resultater.

Hos oss blir du møtt av et sosialt miljø med gode kolleger og flat arbeidsstruktur. Vi holder til i lyse og moderne lokaler sentralt i Oslo, og har byens beste kantine. Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver og gode muligheter for utvikling av egne ferdigheter.

Personlige egenskaper vil alltid bli vektlagt hos oss, og dersom du synes vårt firma og en av disse stillingene ser spennende ut, oppfordrer vi deg til å søke.

Ledige stillinger

Søknader vurderes fortløpende og kan sendes til work@bember.com.

Personvernerklæring – rekruttering

STILLING SØKNADSFRIST
Apputvikler og .NET/Backend-utvikler Snarlig   〉
Customer Success Manager Snarlig   〉
Tjenesteutvikler / Junior Produktutvikler Snarlig   〉

Bember er et norskeid teknologiselskap som utvikler digitale, datadrevne tjenester til aktører innen eiendom, parkering, kjøpesenterdrift, varehandel og hotell. Vår betalingsapp Parklink er blant våre mest synlige tjenester i markedet, og en av de mest utbredte parkeringsløsningene i kjøpesentre og kommuner i hele Norge.