Kontakt oss

Om Bember

 

Bember er et teknologiselskap som utvikler smarte digitale løsninger for eiendomsbesittere/-forvaltere, kjøpesenter-/handelskjeder, banker og medlemsorganisasjoner. Tjenestene digitaliserer brukeropplevelser, gir dyp innsikt og øker lønnsomheten.

Vi utvikler morgendagens løsninger

Vi kobler mennesker og teknologi
til bedre kundereiser og nye inntektstrømmer.

Våre tjenester gjør eiendomsbesittere i stand til å øke inntektene på eiendommene og utvikle økosystemene rundt.

Kundene våre er store aktører innen eiendom, parkering, kjøpesenter, detaljhandel og hotell. De benytter Bembers digitale verktøy for drift og optimalisering av sin virksomhet, og for å gi sine kunder en bedre kundereise.

Vår misjon er å være en foretrukket partner for eiendomsbesittere som ønsker å digitalisere sine eiendommer og forretningsmodeller. Vi ønsker å være den mest innovative, bærekraftige og tilpasningsdyktige leverandøren på markedet. 

Vi skaper de beste og mest brukervennlige og sømløse kundereisene, og holder oss relevante ved å alltid tilpasse oss etterspørsel i markedet blant våre kunder og sluttbrukere.

Våre samarbeidspartnere i bransjen er mange. Våre tjenester kan enkelt tilgjengeliggjøres sammen med dine eksisterende løsninger og på tvers av alle operatører og tekniske systemer.

Vil du bli kontaktet?
 
    Legg inn kontaktinformasjonen din under så hører du fra oss.