Kontakt oss

Om Bember

 

Group 11196

 

Eiendomsbransjen må imøtekomme stadig nye krav og forventninger fra myndigheter, finansielle aktører og markedet generelt. Bember hjelper deg med å digitalisere eiendommen i takt med den digitale transformasjonen samfunnet og økonomien står ovenfor - slik at endring blir enkelt.

Vi er et teknologiselskap som utvikler smarte digitale løsninger for eiendomsbesittere og forvaltere, for kjøpesenter- og handelskjeder, og for banker og medlemsorganisasjoner.

Tjenestene våre digitaliserer brukeropplevelser, gir dyp innsikt i besøkende og brukere av eiendommen og øker lønnsomheten.

Vi utvikler morgendagens løsninger

Vi kobler mennesker og teknologi
til bedre kundereiser og nye inntektstrømmer.

Våre tjenester gjør eiendomsbesittere i stand til å øke inntektene på eiendommene og utvikle økosystemene rundt.

Kundene våre er store aktører innen eiendom, parkering, kjøpesenter, detaljhandel og hotell. De benytter Bembers digitale verktøy for drift og optimalisering av sin virksomhet, og for å gi sine kunder en bedre kundereise.

Vår misjon er å være en foretrukket partner for eiendomsbesittere som ønsker å digitalisere sine eiendommer og forretningsmodeller. Vi ønsker å være den mest innovative, bærekraftige og tilpasningsdyktige leverandøren på markedet. 

Vi skaper de beste og mest brukervennlige og sømløse kundereisene, og holder oss relevante ved å alltid tilpasse oss etterspørsel i markedet blant våre kunder og sluttbrukere.

Våre samarbeidspartnere i bransjen er mange. Våre tjenester kan enkelt tilgjengeliggjøres sammen med dine eksisterende løsninger og på tvers av alle operatører og tekniske systemer.

Vil du bli kontaktet?
 
    Legg inn kontaktinformasjonen din under så hører du fra oss.