Bember Parking Manager

Parkering fra A til Å: En effektiv og praktisk digital parkeringstjeneste for eiendomsbesittere

Bember Parking Manager

Parkering fra A til Å: En effektiv og praktisk digital parkeringstjeneste for eiendomsbesittere

Ta kontroll over kundereisen

Parkering er ofte undervurdert blant eiendomsbesittere, men det er en uunnværlig faktor når det gjelder å levere en førsteklasses kundereise for kunder og gjester. Vanskeligheter med å finne og betale for parkering i nærheten kan føre til frustrasjon blant kundene, og ødelegge den helhetlige kundereisen.

Ved å tilby praktiske parkeringsmuligheter til kundene, gir man en sømløs opplevelse fra start til slutt. Dette vil ikke bare øke kundetilfredshet, men også skape en positiv oppfatning av merkevaren man har.

En brukersentrert tilnærming

Bember Parking Manager er en heldigital tjeneste som muliggjør regulering av parkering og effektiv administrasjon av eiendomsbesitternes eller parkeringsoperatørenes parkeringsanlegg. Oppnå full styringsrett for eiendomsbesitter og unngå lange kostnadskrevende avtaler.

En brukersentrert tilnærming skaper høyere tilfredshet, innovasjon og nye inntektskilder. Med Parking Manager kan man blant annet aktivere parkeringsfordeler som gratis parkering, drive smartere utleie av ubenyttede plasser og ta kontroll over kundereisen.

credit-card-1

Parkeringsbetaling

Sømløs løsning for all  betaling for parkering. Betaling kan gjøres digitalt gjennom parkeringsappen Parklink, online, på automat eller gjennom firmakontoløsning med faktura
Les mer om Parklink.

Lei ut ledig kapasitet

Allotaspot er en markedsplass som åpner muligheter for kort- og langtidsutleie av overskytende parkeringskapasitet for å realisere inntektspotensialet. Markedsplassen tilbyr en enkel og automatisert utleieprosess mellom utleier og leietaker. Allotaspot markedsfører parkeringsplasser som skal leies ut.
Les mer om Allotaspot.

Kamera (ANPR) og soneparkering

Ta kontroll ved å digitalisere og automatisere parkeringen med kamerateknologi for skiltgjenkjenning (ANPR). Parkeringssesjonene starter og stopper når kjøretøyet passerer kameraet på vei inn og ut av parkeringslokasjonen. Bember Parking Manager støtter også løsninger for tradisjonell parkering uten kamera.
Les mer om Superport.

Digitale parkeringstillatelser

Administrasjonssystem som muliggjør kostnadseffektive parkeringsavtaler og tillatelser for ansatt-/beboerparkering, tjenestebiler, korttids- og forhåndsreserverte parkeringer.

Systemtilganger

Ulike tilgangsnivåer for ulike aktører, som for eksempel stedlig parkeringsoperatør, leietakere, kjøpmenn, eiendomssjefer o.l.

Digital aksesskontroll

Dersom parkeringsplassene er innenfor skallsikring (port eller bom), vil en avtale eller tillatelse for digital aksesskontroll inkludere nødvendige rettigheter til å åpne der sjåfør må gjennom port eller dør for å hente bil.

Parkeringskontroll

Bidrar enkelt til å identifisere om aktive parkeringer er i henhold til avtaler eller gitte tillatelser via telefon eller tablet.

Online Portal

Ulike tilgangsnivåer for alt fra brukeradministrasjon til finansiell rapportering. Operative og finansielle rapporter er tilgjengelig gjennom online-portalen og kan lastes ned i CSV- eller PDF.

Statistikk og innsikt

Digital statistikk og innsikt i sanntid over brukeratferd. Få data om aktive parkeringssesjoner, leietakere og kapasitet.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å tilby en førsteklasses kundereise for dine kunder og gjester.