FORSTÅ OG STYR BYGGENE DINE BEDRE

Bruk data fra eksisterende installasjoner eller ny teknologi til å få bedre kontroll over bygget ditt.

Kontakt oss

Vi har verktøyene og fleksibiliteten du trenger for å drifte eiendommene dine bedre. Utvidelse av den digitale infrastrukturen betyr bedre brukerreiser og mer attraktive og bærekraftige bygg.

Ta i bruk sensorikk

Samle viktige verdier på tvers av hele bygningsporteføljen din ved å ta i bruk IoT-sensorsystemer eller koble til dine eksisterende systemer. Fordelene er blant annet energibesparelser, mer effektiv arealutnyttelse og mer sømløse kundereiser for brukere av bygget.

Alt håndteres i samme portal

Brukerstyrt portal med oversikt og analyser over drift, økonomi og saksbehandling for eiendomsbesitter, forvalter, leietaker og leverandør. Administrer tillatelser, ankomster og tjenestetilganger.

Data og statistikk

Ta datadrevne beslutninger basert på innsikt om hvordan bygget brukes. Brukerstyrt oversikt og analyser over drift, økonomi, saksbehandling og brukerdata for eiendomsbesitter, forvalter og leverandør.

Hva er en brukerreise?

Har du tenkt over hvor mange brukerreiser som starter ved dine eiendommer hver dag? Brukerreiser har mennesket i sentrum, enten vi har rollen som leietaker, ansatt, besøkende eller tjenesteleverandør.

En brukerreise inneholder alt fra å parkere sykkelen eller bilen, booke et møterom, betale for lunsjen, registrere gjester, bestille service på printeren eller administrere driftsmeldingene for de ulike tjenesteleverandørene på eiendommen.

Hvorfor det er lønnsomt å forstå brukerreiser

Digitalisering av slike brukerreiser har mange fordeler:

Bedre oversikt over de ulike brukerne av eiendommen
Forenklet kommunikasjon blant brukere
Enkelt å koble til og fra ulike leverandører og leietakere
Enkelt å styre tilganger og rettigheter
Effektivisering av drift, saksbehandling og leverandørdialog
Økt tilfredshet blant brukere av eiendommens tjenester

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli oppdatert på siste nytt.

Kontakt oss

Legg inn kontaktinformasjonen
din, så hører du fra oss.